Formula 1 VPN-Suomi

Yleinen

Engalntilaiset kaurakeksit

12.03.2014, aaz70

Englantilaiset kaurakeksit.


Englantilaisten kaurakeksien valmistusainekset.


16 kpl


n. 3 dl vehnäjauhoa


1/2 tl suolaa


1 tl leivinjauhetta


1 dl kaurahiutaleita


1/2 dl ruokakokidesokeria


125 g kylmää

paloiteltua voita


tarvikkeet

(halkaisija n. 8 cm)


Englantilaisten kaurakeksien valmistusohje.

1 Säädä uuni 200 asteeseen.


Sekoita jauhot, suola, leivinjauhe,kaurahiutaleet ja sokeri astiassa tai yleiskoneessa.


Sekoita taikinaan vain sen verran että siitä muodostuu pallo.


2 Vaivaa taikinaa jauhotetulla pöydällä ja kauli taikina noin 5 mm:n paksuiseksi levyksi.



3  Painele taikinastakeksejä muotilla.


Tee taikinasta keksejä samalla tavalla kunnes kaikki taikina on käytetty.



4 Pane keksit pelille leivinpaperin päälle.

Pistele keksit haarukalla.


5 Paista keksejä uunin keskiosassa 12-15 minuuttia, kunnes ne ovat saaneet hieman väriä.



6 Anna keksien jäähtyä 5 minuuttia pelillä ennen kuin siirrät ne ritilälle jäähtymään.


Englantilaistenkaurakeksien valmistusainekset.

vehnäjauhot


(c) valokuvan kopionti

kielletty ilman valokuvaajan

lupaa.


suola


(c) valokuvan kopionti

kielletty ilman valokuvaajan


leivinjauhe


(c) valokuvan kopionti

kielletty ilman valokuvaajan


kaurahiutaleet


(c) valokuvan kopionti

kielletty ilman valokuvaajan


ruokakokidesokeri


(c) valokuvan kopionti

kielletty ilman valokuvaajan


meijeri voi


(c) valokuvan kopionti

kielletty ilman valokuvaajan


Englantilaisten kaurakeksien leivonta tarvikkeet.


Kulho


(c) valokuvan kopionti

kielletty ilman valokuvaajan


kaulin

(c) valokuvan kopionti

kielletty ilman valokuvaajan


vispilä


(c) valokuvan kopionti

kielletty ilman valokuvaajan


haarukka


(c) valokuvan kopionti

kielletty ilman valokuvaajan


mittasarja


(c) valokuvan kopionti

kielletty ilman valokuvaajan


leivinpaperi


(c) valokuvan kopionti

kielletty ilman valokuvaajan


uunipelti


(c) valokuvan kopionti

kielletty ilman valokuvaajan


tekstit: Pia

valokuvat: Pia

tekijä: Pia



Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *